Kismamafelkészülő

image

Kismamafelkészülő, avagy tudatosan felkészülni a szülésre és a csecsemőgondozásra

Készül a család. Család készül. A csoda mellett, hogy új ember mosolyog a világra, megszületik a család is.

A „„Kismamafelkészülő” csapata arra vállalkozott, hogy a sokszor elemi félelmekkel küszködő kismamákban pozitív élménnyé alakítsa az áldott állapot időszakát, hogy a kismama testileg és lelkileg is felkészültebben adjon életet gyermekének, és a családok magabiztosabban helyt álljanak gyermekgondozási feladataik teljesítésénél.

A „„Kismamafelkészülő” célja, hogy segítséget nyújtson a babavárás útvesztőjében, hogy tudásanyagot, gyakorlati tapasztalatot és tanácsokat foglaljon össze és adjon át a családoknak a várandósság, a szülés, a gyermekágy időszakára, valamint az újszülött gondozására vonatkozóan, hogy mindezek szép és pozitív élmények legyenek.

A várandósság a nő életének egyik legszebb időszaka, lehetőség arra, hogy megtapasztalja erejét, ösztöneit és nőisége legmélyét. A felkészülés megnöveli az esélyét annak, hogy a szülés a nő számára bátorsággal, anyai erővel teli, könnyebb, gyorsabb és biztonságosabb; a gyermeknevelés pedig lelkesedéssel, magabiztossággal és örömmel teli legyen.

Tanfolyamainkon szeretnénk a lehető legtöbb praktikus információt megosztani az érdeklődőkkel az érkező csöppséggel kapcsolatosan. Célunk, hogy a családok felkészülten várják a baba érkezését és helyt tudjanak állni a legváratlanabb helyzetekben is, és hasznos, a gyakorlatban könnyen kivitelezhető tudással gazdagítsa a várandósok ismeretanyagát.

Várjuk a leendő anyukákat és apukákat, akik minden kimondott és kimondatlan kérdésükre választ kaphatnak, jól bevált, hasznos tanácsokkal gazdagodhatnak, és feltöltődhetnek más kismamák segítségével! Tarts velünk tanfolyamainkon, legyél te is felkéSZÜLŐ!