Szerzői jogok

A “zentaibabamamaklub.rs” domainnév, valamint a “Zentai baba-mama klub” név szerzői jogi védelmet élvez, felhasználása - a hivatkozás kivételével - kizárólag a Zentai baba-mama klub előzetes írásos hozzájárulásával lehetséges.

A Zentai baba-mama klub weboldalának arculata, és az ott található minden fénykép, logó, szöveges tartalom, adat és információ, illetve azok elrendezése az egyesület szellemi tulajdonát képezi, és szerzői jogi védelem alatt áll. Ezek felhasználása szigorúan tilos!

A honlap tartalmát egészben vagy részletekben idézni, más célra felhasználni, a külalakot egyértelműen felismerhető módon átvenni, vagy utánozni kizárólag a Zentai baba-mama klub előzetes írásos beleegyezésével engedélyezett.

A Zentai baba-mama klub portál pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal.

A Zentai baba-mama klub oldalán elérhető bármely tartalom vagy szolgáltatás kizárólag tájékoztató jellegű. Semmilyen tekintetben nem helyettesíti a szakemberrel történő személyes konzultációt, az orvosi diagnosztikát és kezelést.

A kalkulátorokban szereplő információk nem egyediek vagy egyénre szabottak, és csupán tájékoztató jellegűek.

A Zentai baba-mama klub weboldalán harmadik személyek által üzemeltetett weboldalakra mutató linkek is szerepelnek, melyek tartalmáért a Zentai baba-mama klub semmilyen felelősséget nem vállal.

A Zentai baba-mama klub fenntartja a jogot, hogy bármely tartalmi elemét bármikor előzetes figyelmeztetés nélkül módosítsa vagy megszüntesse, azok megjelenését, tartalmát, működését megváltoztassa, a weboldalon hirdetést, saját szolgáltatásait bemutató vagy egyéb tartalmat helyezzen el.

A Zentai baba-mama klub fenntartja a jogot arra, hogy egyes tartalmakat előzetes értesítés nélkül megszüntessen, ideiglenesen zároljon.

Minden jog fenntartva. Zentai baba - mama klub 2019-2021 ©